top of page

Hungry Bin

Selv kompostering

En ny måte å kompostere på? Hungry Bin er en enkel og ren måte å håndtere matavfallet på. Systemet kan behandle opptil 2,0 kilogram matavfall pr dag, i tillegg er systemet luktfritt. Systemet er også fleksibelt, og du kan når som helst flytte det rundt der du selv måtte ønske. Du kan sette det rett utenfor døren, uten at det lukter eller tiltrekker seg andre fluer og innsekt.Hemmeligheten til sulten søppel er ormene den er designet for å bruke.


Kompostorm er forskjellig fra vanlige hageormer som lever i jord. I motsetning til meitemark, lager ikke kompostormer huler i jorden, men lever i overflatelaget (de øverste 30 cm eller 12 tommer). De har utviklet seg til å spise råtnende plantemateriale på skogbunnen, og er perfekt egnet til å bryte ned matsvinn.


Komposten de produserer er pH-nøytral, og inneholder mange av de viktigste sporstoffer for sunn plantevekst. Kompostmeitemarken er generelt mindre enn meitemarken vi kjenner fra hagen vår. En kompostmeitemark kan spise sin egen vekten i mat om dagen !
367 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page