top of page

Urban Composter

Hvordan lage din egen kompost jord? Uten at det tar ett hav av tid og ressurser...

Og ikke mist uten at det ser ut slik som på bildet under.


Det finnes mage alternativer ute på market nå. Men vi er opptatt av at det skal være lettvint , ta lite plass og ikke minst være lukt fritt.

Så valget vårt har falt på Urban Composter, her får du to forskjellige størrelser, en på hele 15 liter og en på 6 liter. og da skulle man dekke både store og små familier og plass behov.


Kast


Kutt matrestene i biter, og legg dem oppi Urban Composter bøtten. Alle typer matvarer kan komposteres, inkludert : kjøtt, fisk, grønnsaker , meieriprodukter, kaffe, blomster ( ingen bein eller overdrevet vœske )


Spray


Compost Accelerator spray påføres avfallet. Denne organiske sprayen bryter ned og gjærer det organiske avfallet i bøtten, noe som betyr at det ikke oppstår ubehagelige lukter under gjæringen . den praktiske sprayflasken er enkel og oppbevare og lett å etterfylle.


Drener


Under gjæringen frigjøres det en vœske som er mettet på gode bakteriekulturer og nœsingstoffer. Dette kan tappes etter få dager , blandes ut med vann og tilsettes blomsterbed og blomsterpotter i hagen. dette kan også skylles ut i septiske systemer.


Mix


Når kompost bøtten er full, la den stå i 1 til 2 uker og tøm den for vœske med gjevne mellomrom. Så kan du blande den ut med jord.

Når de blandes med jord, vil de resterende restene brytes ned på omtrent 6 uker. Tøm all væske og tilsett massen i jorda. Den kan begraves i hagen, i en plastik boks, eller blandes i Hungry Bin eller utendørs komposthauger.


137 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page