top of page

Vil DU ha nabolagets fineste plen?

Da bør du starte her. For her kommer våres beste tips for en tettere, grønnere og finere plen enn naboen din har. Vedlikehold av en plen krever regelmessig klipping, vanning og sporadisk gjødsling for å holde den sunn og levende, men det vet vi jo allerede.


en person klipper plen

Men viste du at du kan bruke kompost jord fra Reve kompost? Og dermed tilføre enda mer naturlig næring til plenen? Spesiallaget for å berike jorda og fremme sunn vekst.

Det er flere måter og gjøres dette på.

Har du søkker i plenen kan du blande kompost med vanlig jord, og fylle på i søkken og gjevne ut plenen.

Du kan kaste kompost oppå plenen slik du ville ha gjort med ordinær gjødsel, og komposten vil løse seg opp i regnvær og trekke ned i jorda.


Ønsker du å ta hagen din til neste nivå? Oppgrader hagen din med kompostjord.


Såing av ny plen

Her kommer gullegget. Bland kompost i jorden når du skal så i ny plen, da er du sikret gode vekstvilkår for den nye plenen i lang tid, med masse næring.

Vår kompostjord bidrar til å forbedre jordstrukturen, noe som gjør det lettere for plenen å etablere gode sterke rotsystemer. Hagen din vil takke deg for ett solid fundamentet!

Meitemarken blir større og sterkere noe som bidrar til friskere og luftigere jord, noe som igjen gir rotsytemet til plenen store fordeler.

Og eller så følger du de vanlige rådene med vanning, klipping og lufting av plenen.en person legger ut ny plen i en hage

Så da er det bare å ta turen innom. husk vi har lørdagsåpent fremover fra kl 10:00 til 13:00.

 

283 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page